fbpx

ЗА НАС

_MG_9933_portrait

 

 

 

Ние сме Антония и Александър Станчеви и тук е мястото, в което можете да се запознаете с нашето любимо занимание – сватбената фотография.

Разбира се, освен това снимаме и всякакви други щастливи събития. Правим и най – различни портрети и сесии.

Като наш стил може да се каже, че се стремим минимално да се намесваме в събитието, така че да не го променяме и режисираме изобщо, търсим детайлите и емоциите, непринудените кадри са наша главна цел. По тази причина често наши клиенти ни наричат „невидими“.  Държим на добрата комуникация с клиентите си и подхождаме индивидуално към всяка една двойка, защото това е първата стъпка към доверието на хората, с които работим и предпоставка за отлично изпълнение на поставените цели. Именно това ни помага да се съобразим с желанията на всяка двойка, да се чувстват в добри ръце и да можем да им съдействаме със съвети около сватбата им, както и с впечатления от всякакви детайли покрай тези събития. 

Стилът на обработка при нас е по усет. Всеки един кадър се обработва на ръка, според усещането ни за заснетият момент – цветни, черно – бели кадри, артистични цветови обработки.  

Защо сме двама? Както в живота, така и в работата си споделяме една и съща страст – любов, моменти, романтика, красотата на човешкото щастие. Спомените, които са безценни и се гледат цял живот и в случая – нашият поглед върху красивите моменти на хората.  За нашето семейство сватбената фотография добави още един елемент към всичко, което ни свързва и споделяме. Забавно е, когато наши клиенти не могат да различат коя снимка на кого от двама ни е, а това при нас е станало неволно, гонейки едни и същи моменти, представяйки ги от две различни гледни точки.