Цени на услуги

Всички цени са примерни и търпят корекции спрямо характера и мащаба на дадена поръчка или събитие.

Заснемане на сватбено тържество:


Цена на час – 150лв./час – двама фотографи и документално отразяване на събитието според погледа на твореца.  Заснетият и обработен материал се предава в срок от 45 дни на линк за сваляне на снимките от облачно пространство. Предаване на няколко обработени снимки в срок от няколко дни след събитието с цел качване в социални мрежи. Неограничен брой кадри. 

Пакетни цени за заснемане на сватба:

Икономичен пакет: пакетна цена за 6 часа – 720лв.

Двама фотографи и документално отразяване на събитието до 6 часа според погледа на твореца.  Заснетият и обработен материал се предава в срок от 45 дни на флаш памет от нас плюс линк за сваляне на снимките от облачно пространство. Предаване на няколко обработени снимки в срок от няколко дни след събитието с цел качване в социални мрежи. Разпечатване на 50 снимки 10Х15 см. Неограничен брой кадри. Оувъртайм – 120лв./час.

Стандартен пакет: пакетна цена за 10 часа – 1200лв.

Двама фотографи и документално отразяване на събитието до 10 часа според погледа на твореца.  Заснетият и обработен материал се предава в срок от 45 дни на флаш памет от нас плюс линк за сваляне на снимките от облачно пространство. Предаване на няколко обработени снимки в срок от няколко дни след събитието с цел качване в социални мрежи.  Разпечатване на 100 снимки 10Х15см. Неограничен брой кадри. Оувъртайм – 120лв./час.

Луксозен пакет: пакетна цена за 10 часа – 2200лв.

Пред или след сватбена фотосесия в ден, различен от сватбения и избран от нас и младоженците. До 3 дестинации и в радиус на 100км от София или града, в който се снима сватбата. Двама фотографи и документално отразяване на събитието до 10 часа според погледа на твореца.  Заснетият и обработен материал се предава в срок от 45 дни на флаш памет от нас плюс линк за сваляне на снимките от облачно пространство. Предаване на няколко обработени снимки в срок от няколко дни след събитието с цел качване в социални мрежи. Неограничен брой кадри. Оувъртайм – 120лв./час. Принт в рамка в голям размер и с комплимент от авторите. Изработка на луксозна фотокнига от 32 страници. 


Заснемане на кръщене – 120лв./час или пакетна цена до 3 часа – 300лв.

Възможност за разпечатване на снимки на момента в размер 10/15 в рамка. 


Заснемане на абитуриентски бал

Цена – 150лв./час или пакетна цена от 400лв. до 2 часа – 250лв. и до 5 часа – 400лв. Заснетият и обработен материал се предава в срок от 45 дни на флаш памет от нас плюс линк за сваляне на снимките от облачно пространство. Предаване на няколко обработени снимки в срок от няколко дни след събитието с цел качване в социални мрежи. Неограничен брой кадри. Оувъртайм – 120лв./час.


Заснемане на фирмено парти – 120лв./час


Заснемане на рожден ден, детски рожден ден, погача – 120лв./час

Възможност за разпечатване на снимки на момента в размер 10/15 в рамка. 


Заснемане на семейни, студийни, детски и други сесии:

Цена 100лв. – 10 обработени кадъра

Цена 150лв. – 20 обработени кадъра

Цена 200лв. – всички хубави кадри с обработка 

В цената влиза и печат на хартия на обработените кадри. Получаване на място в студиото ни или чрез доставка с куриерска фирма.


Бизнес портрети – 80лв. – 10 обработени кадъра


Други услуги:

Разпечатване на принт в рамка голям размер – 100лв.

Луксозна фотокнига – 300лв.

Пред или след сватбена фотосесия в ден, различен от сватбения и избран от нас и младоженците. До 3 дестинации и в радиус на 100км от София или града, в който се снима сватбата – 600лв.

Допълнителна обработка на снимки, различна от първоначално направената и предадена такава – 5лв./ кадър

Експресна обработка на сватбени снимки – до 7 календарни дни след сватбата – +30% от цената на избраният сватбен пакет.